IJsland fotoreis -GO VIKING!!

Wat een heerlijke reis ( IJsland, winter 2014) was dit toch weer. En wat een leuk gezelschap..Drie Duitsers, een Belg en vier Nederlanders..het klinkt als het begin van een slechte grap;-).
Anja spreekt wat Nederlands nu...kwartiertje...ik heb geleerd dat klamotten een heus en normaal Duits woord is, het is alleen zo lang geleden dat ik nagesynchroniseerde Westerns heb gezien..maar ergens weet ik bijna zeker dat Clint Eastwood ook zijn klamotten aantrok. Genau.
Alles soorten IJsland's weer hebben we gehad, meestal binnen een uur. Ook dit jaar heb ik me in een aflevering van Ice road trucks gewaand...white outs...weinig zicht...soms geen zicht...en ik vind dat toch zo leuk wel! Rijden op spikes...zo cool..
Het IJslandse weer deed een beroep op ons aller flexibiliteit..plan A..plan B..plan C.toch weer Plan A ....soms wisten we niet meer op welk plan we waren..maar iedereen was flexibel en alle momenten hebben we optimaal kunnen benutten.
En dan het eten op IJsland...zo lekker wel en je kan ook bestellen dat je "geen wijn wilt". En ter afsluiting een super feest in de Ierse pub..en over dat deel....what happens in Iceland...stays in Iceland;-))...alhoewel ik nog steeds wil weten of er camera's in het hotel zijn.....
Het mooist is natuurlijk als soms een al lang gekoesterde wens om het Noorderlicht te zien uitkomt, zo bijzonder wel en zo leuk om dit met elkaar te delen en samen te genieten.
Een dikke dank aan Anja Schramm, Eveline Hasenau, Ruud Mulder, Lisette van Halder, Gonda Wolters, Irma van derWiel en twee anderen ( facebooklozen...) ik denk met veel plezier aan ons IJslandse avontuur terug!

Gepost op 20 maart 2014.

Share Delen