Workshop Kustfotografie

Werken met filters vergroot de creatieve mogelijkheden enorm. Kijken naar lijnen en zeker ook naar beweging in het water is een belangrijke factor bij dit soort fotografie. Frank Geraedts geeft o.a. deze foto's met langere sluitertijd gemaakt tijdens de workshop, knap gedaan!Mooi om te zien hoe het licht veranderd aan het einde van de dag. Gerda Kuiper maakte deze twee kleurrijke beelden.Christine Nijs stuurde deze foto's die ze tijdens de workshop gemaakt heeft. Leuk om te zien hoe ze met haar eigen manier van kijken en visie dus foto's maakt die een eigen handtekening hebben.
In de periode dat ik bij Shell werkte heb ik zelf veel trainingen gevolgd, waar na afsluiting altijd een evaluatie formulier gevraagd werd in te vullen. Ik hou daar niet van, je krijgt al snel politiek correcte feedback wat niet veel waarde heeft in mijn ogen.
des te leuker is het als iemand spontaan feedback geeft...hartverwarmend!
"" Dag Loulou,
Nogmaals bedankt voor een heel boeiende en leerrijke workshop. Heel verfrissend vond ik jou insteek dat een foto geen loutere registratie is, maar een beeld dat de fotograaf maakt rekening houdend met de technische eigenschappen van zijn apparaat. Het creatieve kreeg in jouw workshop evenveel plaats als de technische kennis. Op een korte tijd slaag je erin om zowel de techniek als de creatieve benadering van een foto duidelijk over te brengen.
Met vriendelijke groet,
Christel Nijs

Gepost op 11 mei 2014.

Share Delen