Boomkikker workshopAfgelopen zaterdag was een erg leuke workshop bij de boomkikkers. Het heeft even geduurd en het weer plus de kikkers gaven ons tevens een prima biologieles....naarmate het warmer werd zagen we er steeds meer en ook steeds meer die geheel in rust waren. Ik heb ze niet geteld, maar vermoed dat we er toch zeker een stuk of dertig hebben gezien. Alle kikkers op een rijtje....van links naar rechts foto's door Lissete van Halder ( 2 foto's) de middelste foto door Andius Teijgeler, de twee rechtse door Rik Thijjssen.Eric van den Broek maakte o.a. deze gevarieerde foto's tijdens de workshop bij de boomkikkers.Sommige braamstruiken beginnen al wat te verkleuren, wat een mooie sfeer toevoegt. Mooi om te zien hoe Eric soms koos voor close-ups en soms wat ruimere shots om ook die verkleuring in het beeld te betrekken.Ed van Loon heeft o.a. deze fraaie collectie gemaakt tijdens de workshop met boomkikkers. Leuk om te zien hoe in een paar uur tijd er een variatie aan soorten foto's gemaakt zijn van een en hetzelfde onderwerp. Knap gedaan!

Ook Eefje Sevenants had een aantal foto's gemaild, genaakt tijdens de boomkikkerworkshop...."Het zijn ook zo'n leuke diertjes!

Christa Martens is naar eigen zeggen in het beginstadium van macrofotografie, en wist evenzogoed dit mooie beeld te maken in de workshop. Mooi hoe het dier lijkt op te duiken uit de begroeiing, knap gedaan!Gepost op 29 augustus 2014.

Share Delen