Coaching als stimulans voor fotografische en creatieve ontwikkelingDeze coaching omvat een uniek en zelf ontworpen programma en heeft als doel het ontdekken en het ontwikkelen van je eigen creativiteit in de natuurfotografie. De ervaring van mijn eigen fotografische en creatieve ontwikkeling en mijn ervaring opgedaan tijdens workshops en het begeleiden van fotoreizen staan aan de basis van dit programma. Door middel van professionele begeleiding zal ik in mijn rol van coach de deelnemer ondersteunen bij het nastreven van zelfgekozen fotografische doelen.

Het traject: middels een intake formulier en een gesprek (Midden Nederland) gaan we je persoonlijke wensen en je fotografisch niveau vaststellen. In het gesprek zullen we ook bespreken hoe je via coaching jezelf verder kunt ontwikkelen

Het coachingstraject omvat in totaal zes modules. Iedere module bevat een belangrijk thema binnen fotografie. Iedere module bevat opdrachten die uitdagend zijn en gericht zijn op jouw persoonlijke ontwikkeling.

Tijdens het coachingstraject volg je ook drie workshops ter waarde van € 300,-. Die worden samen met jou uitgekozen bij de intake , rekeninghoudend met het aanbod en je persoonlijke coachvraag. Na iedere workshop wordt de ingeleverde module en gemaakte opdrachten met je besproken.

Door deze opzet met deelname aan workshops zijn er vijf momenten met persoonlijk contact en feedback. De coaching wordt afgesloten met een persoonlijke eindopdracht, die zeer uitdagend is. Met een eindgesprek ( Midden Nederland) wordt de coaching afgerond.

De duur van dit traject is min. 6 maanden en max. 12 maanden. Omdat dit programma gericht is op ontwikkeling is de duur van het traject niet langer dan 1 jaar. Zo zal je met veel aandacht en inspanning bij voorkeur onafgebroken je eigen proces van ontwikkeling ingaan en doen. Van de deelnemer wordt zelfwerkzaamheid en inzet verwacht.

Voor wie is de coaching bedoeld? Voor iedereen die zich meer gericht verder wilt ontwikkelen in natuurfotografie. En hierbij regie wilt hebben.Reactie van Paula tijdens de coaching: Wederom leerzame opdrachten en beschrijvingen, het dekt precies de lading die ik hoopte te krijgen. Ik ervaar deze coaching als een super goede aanvulling op mijn al aanwezige kennis. Het werkt inspirerend.


Dit programma is bedoeld voor de gemiddelde en gevorderde fotograaf. Gebruik van sluitertijd, diafragma en ISO-instellingen dienen beheerst te zijn. Op ieder gewenst moment kan de coaching beginnen.

Prijs: € 750,-

Indien u het boek "MOVED BY NATURE" koopt, kost de coaching €775,-. Het boek wordt dan tijdens het intake gesprek overhandigd.


Opgeven
Algemene voorwaarden