Coaching als stimulans voor fotografische en creatieve ontwikkelingCoaching is de manier om bewustzijn te ontwikkelen, om kennis te vergaren en om zelfvertrouwen te krijgen in de eigen keuzes. In een coachingstraject leer je hoe jij de regie krijgt over je ontwikkeling. Met meer zekerheid, met meer plezier en met fototechnische handvaten. Coaching is een leuke en zeer effectieve manier van leren om jezelf te ontwikkelen. Een individueel en op maat gemaakt coachings traject begint met het vaststellen van jouw persoonlijke doelen tijdens het intake gesprek. Soms is het lastig om aan te geven wat je doel is, ook daarbij kan ik je helpen. We bekijken samen waar je staat qua ervaringsniveau en bekijken samen wat een realistisch doel is.

Er zijn verschillende coachingstrajecten, geheel gericht op natuurfotografie. Ik begeleid en ondersteun je dan vanuit mijn rol als coach/fotograaf bij het nastreven van de fotografische doelen. Die begeleiding is intensief en persoonlijk. En er wordt zeker wat van je verwacht – zelfwerkzaamheid en inzet, bijvoorbeeld. Maar dan zal je ook enorme stappen maken in het ontdekken en ontwikkelen van creativiteit in de natuurfotografie!

Coachingstraject natuurfotografie


De coachingstrajecten omvatten een unieke en zelf ontworpen programma's. De manier waarop ik mijn eigen fotografische en creatieve ontwikkeling heb beleefd en de ervaring die ik gedurende al die jaren heb opgedaan tijdens het geven van workshops en het begeleiden van fotoreizen staan aan de basis van deze programma’s.

Duur van een coachingstraject


Jij volgt de coaching in jouw eigen tempo. Over het algemeen duurt het coachings-traject gemiddeld acht tot twaalf maanden. Je mag er uiterlijk twee jaar over doen, onderbreken is dus ook mogelijk. De begeleiding is persoonlijk en intensief.

Wil jij je gericht ontwikkelen in de natuurfotografie? Lees dan vooral verder! Mocht je twijfelen of dit voor je geschikt is, of twijfel je welk programma het best bij je past, mail me dan op: info@photo-moments.nl.
I.v.m. het aantal lopende trajecten is er een tijdelijke, kortdurende stop voor nieuwe aanmeldingen.
Coachingstraject 1: natuurfotografie, een gedegen fundament, vakmanschap en creativiteit

Lees verder >>
Coachingstraject 2: natuurfotografie – artistieke natuurfotografieLees verder >>
Coachings-traject 3: De ultieme verdieping
Lees verder >>
Coachings-traject 4: Expert Programma – online consultLees verder >>