Coaching als stimulans voor fotografische en creatieve ontwikkelingNa jaren van fotografie bleef ik in cirkels draaien. Met alle zo grondige aangeleerde techniek miste er nog steeds van alles in mijn foto’s. Hoe ik de wereld zag was niet terug te zien in mijn foto’s . De verwondering die ik ervaar in de natuur, het weg kunnen dromen , de schoonheid , het fragiele, het zachte en mooie licht zat nooit in mijn foto’s. Omdat er geen opleiding voor natuurfotograaf is en geen opleiding bestaat die je leert om eigen creativiteit kan stimuleren, hoe je smaak en visie kan ontwikkelen, heb ik dat zelf gedaan. Vanuit mijn ervaring zijn deze coachingstrajecten ontstaan. En die deel ik graag!

Photo-Moments biedt u ook twee coachingstrajecten aan, geheel gericht op natuurfotografie. Ik begeleid en ondersteun u dan vanuit mijn rol als coach/fotograaf bij het nastreven van de fotografische doelen die u voor uzelf gekozen heeft. Die begeleiding is intensief en persoonlijk. En er wordt zeker wat van u verwacht – zelfwerkzaamheid en inzet, bijvoorbeeld. Maar dan zult u ook enorme stappen maken in het ontdekken en ontwikkelen van uw creativiteit in de natuurfotografie!

Coachingstraject natuurfotografie


De beide coachingstrajecten omvatten een uniek en zelf ontworpen programma. De manier waarop ik mijn eigen fotografische en creatieve ontwikkeling heb beleefd en de ervaring die ik gedurende al die jaren heb opgedaan tijdens het geven van workshops en het begeleiden van fotoreizen staan aan de basis van deze programma’s.

Duur van een coachingstraject


Een coachingstraject heeft een looptijd van acht tot veertien maanden gemiddeld.

Coachingstraject 2 kan los van Coachingstraject 1 worden gevolgd, mits u wel over de benodigde kennis beschikt. Ook kan het natuurlijk heel goed zijn dat uw ervaringsniveau tussen coaching 1 en 2 zit. Omdat coaching altijd afgestemd is op uw niveau en wens, kan ik een mix van coaching 1 en 2 aanbieden. Zo hoeft u nooit onder of boven uw niveau te werken!

Wilt u zich gericht ontwikkelen in de natuurfotografie? Lees dan vooral verder!

Coachingstraject 1: Natuurfotografie - een gedegen fundament – vakmanschap en creativiteit!
Coachingstraject 2: Natuurfotografie – visie is alles!