Contactformulier

E-mail *
Onderwerp *
Bericht *

Captcha
Spam-beveiliging *Alle velden met een * zijn verplicht om in te vullen.


Telefoon: +31 610531815
BTW nummer: NL001954321B97
KvK nummer: 32137109


Nieuwsbrief

E-mail


Prints
Het is mogelijk om foto's van de website te bestellen. Kleuren van de print kunnen iets afwijken van de kleuren van de monitor.

Afdrukken zijn op professioneel fotopapier.

Formaat en prijzen:
40-60 cm : € 100,00
60x90 cm : € 150,00
70x105 cm : € 200,00

Afdrukken op geborsteld aluminium:
40-60 cm : € 300,00
60x90 cm : € 450,00
70x105 cm : € 500,00

Alle printen zijn zonder lijst en worden vakkundig verpakt en verstuurd. Anderen en grotere maten zijn indien u dat verzoekt mogelijk. Al mijn gepubliceerde foto’s zijn te koop (instagram/facebook en mijn website). De meeste van mijn foto’s zijn in ongelimiteerde oplage te koop. Gelimiteerde oplages zijn te koop via: https://www.onlinegalerij.nl

Bovenstaande prijzen zijn exclusief verzendkosten.
Neem contact op voor informatie over andere mogelijkheden.

De auteursrechten en licenties van de aangekochte foto zijn en blijven bij de fotograaf. Het is niet toegestaan dat de foto gekopieerd, gereproduceerd, opgeslagen in een database, geupload, gedisplayed, electronisch, mechanisch, gedrukt, gefotografeerd, verspreid of verzonden worden of op welke manier dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Photo-moments.Creatieve visie
Voor mij is natuurfotografie een creatieve en soms kunstzinnige uiting, met respect en een blijvende verwondering voor wat er groeit en leeft. De natuur is veelzijdig, mooi, kwetsbaar en de bron van al het leven. En voor mij ook een bron van inspiratie. Of een foto nu in de eigen tuin gemaakt is, IJsland, Yellowstone of ergens in Afrika....het streven is om de natuur op haar mooist te laten zien.
In mijn werk probeer ik mijn fascinatie voor de natuur en de kwetsbaarheid ervan te laten zien. Net zoals een schilder de schilderkwast hanteert, is mijn penseel de camera. Ik ervaar het als een groot compliment als mensen door mijn beelden worden geraakt.


Bio
Loulou Beavers (1963) is een professioneel en gepassioneerd natuurfotografe. Haar specialiteit zijn sfeervolle en soms ook artistieke foto's. Haar meervoudig belichte foto's zijn impressionistisch. Deze foto's zijn een stimulans in Nederland en België voor impressionistische fotografie.
Loulou's foto's en artikelen worden veelvuldig gepubliceerd in boeken en tijdschriften. Haar werk wordt regelmatig geëxposeerd en wordt wereldwijd verkocht door stockbureau's. Ook zijn haar foto's regelmatig bekroond in internationale fotowedstrijden.
Met veel plezier geeft Loulou lezingen, workshops en organiseert zij fotoreizen naar interessante bestemmingen. Hierin deelt ze haar technische kennis en artistieke visie en stimuleert zij creativiteit op persoonlijk niveau.