Moments-talk – is een bijeenkomt, die vier keer per jaar is.


  • Zou u het leuk vinden om elkaar weer eens gewoon te zien?
  • Of zomaar, voor de gezelligheid mede fotografen ontmoeten?
  • Vindt u het leuk om een informeel fotografen café te bezoeken?

Iedere moments-talk heeft een thema met een presentatie die 1 à 2 uur duurt.


De presentatie gaat altijd over onderwerpen van natuurfotografie: techniek, nieuwtjes, creativiteit en alles wat daarmee samenhangt, portfolio besprekingen. U kan ze alle vier bezoeken, maar ook gewoon los. Educatief en inspirerend! En natuurlijk praten we over de presentatie, tijdens en erna! Heeft u zelf een leuke idee voor een thema? Ik hoor het graag. Met elkaar kunnen we moments-talk inhoud geven, zodat dit letterlijk voor ieders wat wils is!

Aanvang is 13.00 uur. De thema presentatie ( of meerdere kortere) zal om omstreeks 14.30/ 15.00 klaar zijn. En daarna is er tijd voor gezelligheid, gewoon eens wat kletsen met elkaar. Tot 17.00 uur is de zaal open en hebben we de tijd aan onszelf. Juist dat is moments-talk!

Een combi van verdieping/inspiratie en gezelligheid! Data: 25 februari ( thema kleur), 26 mei, 26 augustus en 10 november 2018.

Locatie: Garderen ( midden Nederland)Het thema op 25 februari is kleur. Een compositie gaat verder dan de regel van derden, kleurstelling is misschien wel net zo belangrijk. De aandachtspunten, wat werkt wel en wat werkt niet zal deze dag het thema zijn. Middels inspirerende verhalen en foto's!


Data: 25 februari ( thema kleur), 26 mei, 26 augustus en 10 november 2018.

Locatie: Garderen ( midden Nederland)

De bijeenkomsten zijn kosten neutraal, een bijdrage van 15 euro per keer volstaat. En, omdat het nu eenmaal informeel is: neem ook eens wat lekkers mee! Thee, koffie en fris is er al.

Opgeven voor iedere moments-talk is gewenst, ik wil wel graag weten wie er komt, zodat ik een degelijke voorbereiding van ons samenzijn kan doen!


Reserveer nu
Algemene voorwaarden
Stel hier uw vraag