Moments-talk – is een bijeenkomt, die drie/vier keer per jaar is.


  • Zou u het leuk vinden om elkaar weer eens gewoon te zien?
  • Of zomaar, voor de gezelligheid mede fotografen ontmoeten?
  • Vindt u het leuk om een informeel fotografen café te bezoeken?

Iedere moments-talk heeft een thema met een presentatie die 1 à 2 uur duurt.


De presentatie gaat altijd over onderwerpen van natuurfotografie: techniek, nieuwtjes, creativiteit en alles wat daarmee samenhangt, portfolio besprekingen. U kan ze alle vier bezoeken, maar ook gewoon los. Educatief en inspirerend! En natuurlijk praten we over de presentatie, tijdens en erna! Heeft u zelf een leuke idee voor een thema? Ik hoor het graag. Met elkaar kunnen we moments-talk inhoud geven, zodat dit letterlijk voor ieders wat wils is!

Aanvang is 13.00 uur. De thema presentatie ( of meerdere kortere) zal om omstreeks 14.30/ 15.00 klaar zijn. En daarna is er tijd voor gezelligheid, gewoon eens wat kletsen met elkaar. Tot 17.00 uur is de zaal open en hebben we de tijd aan onszelf. Juist dat is moments-talk!

Een combi van verdieping/inspiratie en gezelligheid! Data: 25 februari ( thema kleur), 26 augustus en 18 november 2018.

Locatie: Garderen ( midden Nederland)Het thema voor dit jaar is kleur.

18 november: Boudewijn Swanenburg zal laten zien hoe zijn abstracte natuurfoto's tot stand komen. Renate van de Boom zal aan de hand van haar foto's laten zien wat kleur in haar natuurfotografie betekend. Ikzelf zal een ook een presentatie geven, de inhoud is een verassing!

En!! we gaan onze foto's met elkaar delen, als altijd is het erg leuk om te zien wat andere gemaakt hebben. Neem je mooiste herfstfoto mee ( print). Deze hoeft niet perse nieuw gemaakt te zijn. Als het maar binnen het thema herfst past. Omdat iedere fotograaf ook wel eens iets fotografeert wat niet natuur is, is het leuk dat je daarvan ook een foto mee neemt. Bijvoorbeeld portret of straatfotografie. De foto's komen op tafels te liggen en we gaan met elkaar op informele wijze bespreken en vooral we laten ons inspireren.

Positiviteit en inspiratie is het motto!


Data: 26 augustus en 18 november 2018.

2019: 17 februari, 30 juni en 5 oktoberLocatie: Garderen ( midden Nederland)

De bijeenkomsten zijn kosten neutraal, een bijdrage van 15 euro per keer volstaat. En, omdat het nu eenmaal informeel is: neem ook eens wat lekkers mee! Thee, koffie en fris is er al.

Opgeven voor iedere moments-talk is gewenst, ik wil wel graag weten wie er komt, zodat ik een degelijke voorbereiding van ons samenzijn kan doen!


Reserveer nu
Algemene voorwaarden
Stel hier uw vraag