Moments-talk – is een bijeenkomst vol met inspiratie en gezelligheid


  • Wilt u zich eens een middag onder dompelen met inspiratie?
  • Of zomaar, voor de gezelligheid mede fotografen ontmoeten?
  • Vindt u het leuk om een informeel fotografen café te bezoeken?

Iedere moments-talk heeft een thema en zijn er verschillende korte inspirerende presentaties.


De presentatie gaat altijd over onderwerpen van natuurfotografie: techniek, nieuwtjes, creativiteit en alles wat daarmee samenhangt, portfolio besprekingen. Educatief en inspirerend! En natuurlijk praten we over de presentatie, tijdens en erna! Heeft u zelf een leuke idee voor een thema? Ik hoor het graag. Met elkaar kunnen we moments-talk inhoud geven, zodat dit letterlijk voor ieders wat wils is!

Aanvang is 13.00 uur. De thema presentatie ( of meerdere kortere) zal om omstreeks 14.30/ 15.00 klaar zijn. En daarna is er tijd voor gezelligheid, gewoon eens wat kletsen met elkaar. Tot 17.00 uur is de zaal open en hebben we de tijd aan onszelf. Juist dat is moments-talk!

Een combi van verdieping/inspiratie en gezelligheid!

Het thema voor 2019 is inspiratie!

Op 23 februari hebben we een hele bijzondere gastspreekster. Carla Kogelman verteld over haar werk en zienswijze. Alhoewel dat geen natuurfotografie is, zijn de raakvlakken betrokkenheid met het onderwerp en liefde voor mooi beeld. Haar nieuwe boek “I am Waldviertel” gaat over de regio Waldviertel waar zij Hannah en Alena ontmoet heeft, twee zusters die een zorgenloze jeugd hebben. Carla’s foto’s laten die zorgeloosheid zien en geven de kijken een gevoel van rust. Het leven zoals het is.

Haar werk is oa. bekroond in de volgende wedstrijden: World Press Photo 2017 - 1st prize - long term project Zilveren Camera 2017 - 1st prize- sport serie Zilveren Camera 2016 - 3rd prize documentary international Zilveren Camera 2016 - 1st prize- sport serie

En we gaan onze foto's met elkaar delen, als altijd is het erg leuk om te zien wat andere gemaakt hebben. Eén foto die een echte winterfoto is. De andere foto is “vrij”, mocht je bijvoorbeeld aan de hand van eerdere presentaties je hebben laten inspireren- neem dan vooral daarvan een foto mee. Maar het mag ook geheel iets anders zijn. De foto's komen op tafels te liggen en we gaan met elkaar op informele wijze bespreken en vooral we laten ons inspireren.

Positiviteit en inspiratie is het motto!


Naam:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Email:
Telefoon:
Eventueel
aanvullende
informatie: