Moments-talk – is een bijeenkomst vol met inspiratie en gezelligheid


  • Wilt u zich eens een middag onder dompelen met inspiratie?
  • Of zomaar, voor de gezelligheid mede fotografen ontmoeten?
  • Vindt u het leuk om een informeel fotografen café te bezoeken?

Iedere moments-talk heeft een thema en zijn er verschillende korte inspirerende presentaties.


De presentatie gaat altijd over onderwerpen van natuurfotografie: techniek, nieuwtjes, creativiteit en alles wat daarmee samenhangt, portfolio besprekingen. Educatief en inspirerend! En natuurlijk praten we over de presentatie, tijdens en erna! Heeft u zelf een leuke idee voor een thema? Ik hoor het graag. Met elkaar kunnen we moments-talk inhoud geven, zodat dit letterlijk voor ieders wat wils is!

Aanvang is 13.00 uur. De thema presentatie ( of meerdere kortere) zal om omstreeks 14.30/ 15.00 klaar zijn. En daarna is er tijd voor gezelligheid, gewoon eens wat kletsen met elkaar. Tot 17.00 uur is de zaal open en hebben we de tijd aan onszelf. Juist dat is moments-talk!

Een combi van verdieping/inspiratie en gezelligheid!

Het thema voor 2019 is inspiratie!

Op 30 november 2019 is Marlonneke Willemsen ( https://developmentphoto.com ) onze gastspreekster. Zij maakt bijzondere series over pas geboren dieren en hun eerste ontwikkelingen. Iedere serie bestaat uit 8 foto's, die afhankeklijk van de snelheid van ontwikkeling in een vrij kort tijdsbestek gemaakt zijn. Zij zal met ons haar visie delen, maar ook de praktische kant en leuke anekdotes!

En er is meer! We gaan foto's met elkaar op een bijzonder wijze bespreken. Al fotograaf heb je bij iedere foto die je maakt een bepaald idee, over hetgeen jouw trof, waarom je die foto gemaakt hebt en wat je wilde laten zien. Het is erg interessant om te weten of dat mensen jouw foto op die manier ook bekijken, of daar misschien juist hele andere ideeën over hebben. Hieruit kunnen verrassende inzichten komen! Je kan daarvoor één foto in sturen, minimale grote dient 1920 pixels te zijn.


Positiviteit en inspiratie is het motto!
Heeft u een vraag? Vul het onderstaand formulier in en ik neem z.s.m. contact met u op.

Naam: *
Email: *
Telefoon:
Onderwerp: *
Uw vraag:

  * Verplicht veld

30 november 2019 Locatie: Garderen ( midden Nederland)

De bijeenkomsten zijn kosten neutraal, een bijdrage van 15 euro per keer volstaat. En, omdat het nu eenmaal informeel is: neem ook eens wat lekkers mee! Thee, koffie en fris is er al.

Opgeven voor iedere moments-talk is gewenst, ik wil wel graag weten wie er komt, zodat ik een degelijke voorbereiding van ons samenzijn kan doen!


Reserveer nu
Algemene voorwaarden
Stel hier uw vraag