Klimaatneutraal
Garantiefonds

Fotoreis Chili – Atacama woestijn en de kustDe Atacama woestijn is zonder twijfel een van de meest verbluffende regio's waar ik ooit geweest ben. Het is de droogste en oudste woestijn op aarde. Op sommige plekken is er in honderden jaren geen regen gevallen. Daar leeft niks, zelfs geen bacteriën. Het gortdroge landschap is verrassend zeer gevarieerd. Het heeft lagunes met flamingo’s, pampa’s, kleurrijke rotsformaties en een van de grootste geiser velden ter wereld.

In dit gevarieerde landschap van de Atacama woestijn zullen we hele en halve dagen op stap zijn, vaak gericht op de zonsopkomst of zonsondergang. Hieronder zijn enkele van de fototrips beschreven, lees ook de brochure – van dag tot dag beschrijving voor meer informatie.
Valle de la Luna lijkt op een maanlandschap, letterlijk vertaald betekend dit dan ook "Vallei van de Maan". Een logische benaming. Kenmerkend voor deze vallei zijn de ongerepte zandduinen, rotsformaties, vergezichten, een zout grot en een oude mijn waar zoutwinning is gedaan. Een prachtige plek met een goed gekozen benaming. Onaards mooi!

Een bezoek aan het el Tatio geiserveld vormt een letterlijk en figuurlijk hoogtepunt tijdens deze reis in de Chileense Atacama woestijn. De geisers liggen tussen besneeuwde Andes toppen op 4300 meter hoogte. Een fototrip op hoogte!
De`woestijn is heel groot en eindigt aan de kust, waar de grote oceaan de kustlijn vorm geeft. Met lieflijke zandstranden en vooral ook een ruige kust waar de oceaan op de rotsen beukt. Bijzonder interessant voor landschapsfotografie, maar zeker ook voor vogel en dieren fotografie. Alhoewel er met dieren geen afspraak te maken valt is de kans groot dat we de grijze vos zien, pelsrobben en vogelsoorten al pelikanen, verschillende soorten aalscholvers en kalkoengieren. Die laatste komen in aantallen voor zoals wij duiven in ons land hebben.

Inbegrepen:
- binnenlandse vlucht Santiago – Calama vv
- alle hotelovernachtingen op basis van eenpersoonskamers
- alle ontbijten
- parkbezoeken
- Atacama woestijn
- geiser velden
- Chileense kust
- ruim voertuig
- fototechnische ondersteuning/fotobesprekingen
- reisbegeleiding/fotograaf
- natuurfotografie tips en trics reader
- en heel veel gezelligheid!

Niet inbegrepen:
- vlucht naar Santiago - Chili
- dranken en overige consumpties
- lunches en diners
- uitgaven van persoonlijke aard
- reis en annuleringsverzekering

Min. 5 personen
Max. 6 personen

Lees verder in de bijgevoegde brochure/pdf
Datum: vanaf 6 november 2020 in Santiago, de reis eindigt ook in Santiago op 19 november 2020.
Prijs: €3575,-
Aanbetaling: €775,-
Bijdrage garantiefonds GGTO: €15,-


Reserveer nu
Brochure - dag tot dag programma
Resultaten van deelnemers
Klik hier voor meer foto's
Stel hier uw vraag


Thanks voor de heerlijke reis !!!!!!

Groetjes Willie