Reacties van deelnemers


Camargue 2023

Loulou,
Dank voor de geweldige week, het was leerzaam en ontzettend gezellig!
Zeker tot ziens,
Evelien


Het was weer super, dank je wel Loulou!
Nicolette

Het was super, dank voor alles!
Nicolet

Superdagen en veel geleerd,
tot een volgende keer, Joke

Heel leuk Loulou, leerzaam, gezellig en zeker tot ziens,
Regine

Dank je wel Loulou voor een leerzame en gezellige week. De “houtskool pelikanen”zullen we niet gauw vergeten, Angela


IJsland 2019

Jij nogmaals ontzettend bedankt.
Je kan reizen organiseren en je kan reizen organiseren.
Maar zoals jij het doet is het zoo fantastisch : mooie plekken, fijn vervoer, goed te eten, goed slapen, fotosupport wanneer je wilt, inspiratie, avontuur, gezelligheid en een groep fijne mensen om je heen.
Wat wil een "omagraaf" nog meer?
Gerry

Ik ben voor het eerst met een fotoreis van Loulou mee geweest. Wat een ervaring. 10 dagen bezig zijn met fotograferen op plekken die al voor je uitgezocht zijn. Door het dagelijks fotograferen en de gemaakte "fouten" heel veel geleerd. ( bijv dat een lensdop er echt wel af moet :( ) Maar.... ook heel veel mooie foto's gemaakt. Ik heb op een heel ontspannen wijze genoten van de bijzonder IJslandse landschappen en luchten. Dat was met name mogelijk door de plezierige, rustige, professionele wijze van begeleiding. Dank Loulou voor je inzet en deze bijzondere ervaring. Zal zeker niet de laatste fotoreis bij jou zijn geweest. Albert


Eigenlijk was alles nieuw voor mij, het vliegen, deelname aan een fotoreis,
IJsland en noem maar op. Maar wat heb ik goede herinneringen aan deze reis.
Het is een geweldig mooi land en ondanks de koude , heb ik warme
herinneringen als ik aan de reis en het land denk.
Het Noorderlicht gezien, een grote wens van mij, maar ook de vele subtiele
kleuren van het daglicht. Gewoon geweldig mooi.
En gelukkig hebben we dat kunnen vastleggen.
Carla


Yellowstone 2019
Ik ben nog steeds aan het nagenieten! Wat een mooie reis was het.
Groetjes, Sjaak

Opaalkust oktober 2018

Stralende zon, keihard licht, strakblauwe lucht, maakt vier dagen strand in oktober tot een ware zonvakantie, maar het is niet echt waar je als fotograaf op hoopt. Maar spelend met het licht, de sluitertijden en het water, leverde dat toch heel mooie en diverse foto’s op onder de fotografen. En zonsondergangen waar je alleen maar van kunt dromen. In een paar dagen tijd kun je veel doen en Loulou zou Loulou niet zijn als ze ons niet precies op het juiste moment op het juiste strandje zou brengen. Dat is zo gaaf aan reizen met Loulou: ze weet met welk licht en met welke getijden je op welke bestemming moet zijn. En daar dan doen wat de omstandigheden toelaten, en de kansen benutten die zich dan voordoen. Dàt is een van de vele dingen waarin je ons inspireerde. Extra leuk waren de fotobesprekingen: het laat maar weer eens zien: beauty is in the eye of the beholder. Wat een mooie reis weer Loulou! Bedankt!
Margriet en WimSpanjereis 2018

Naar deze streek wil ik zeker nog eens terug: Een kleine baai doet haar naam eer aan: je wordt er stil van pure schoonheid, een vissershaven met kleurige bootjes, vissers, waterspiegelingen en meeuwen verandert in een impressionistisch schilderij, en bij de eeuwenoude gekleurde aardlagen in de rotsen aan de kust en in de Bardenas Reales val je van de ene verbazing in de andere. Deze Spanjereis heeft me elk dagdeel weer verrast vanwege de afwisseling. Dat ik met zoveel mooie foto’s terug zou komen durfde ik niet te hopen toen ik op reis ging en is haast niet te geloven nu ik weer terug ben. Loulou, het was weer fantastisch, vanwege jouw relaxte manier om alles in goede banen te leiden, je kennis van de plekken waar je ons heen brengt, je fotografische oog en kennis, en de (soms hilarische) inspirerende fotobesprekingen en gezelligheid. Dankjewel!

Margriet en Wim


Yellowstone 2018
Top reis!!! Ria

De reis was zeer bijzonder voor mij en ik heb er met de foto van de road block van de bisons, nr. 0922, een plaats in WNF boek Ooggetuigen mee gekregen.
Harriëtte


Na een succesvol Runde (Noorwegen) vorig jaar dit jaar met Loulou naar IJsland geweest. Wat een fantastische reis is dit geweest, mooie plekken bezocht, intens genoten van de diversiteit van het weer....heerlijk afzien in sneeuwstormen en heel veel foto's gemaakt!
Ik vond het echt super de reis en zal als mijn fotoboek af is straks extra vaak kunnen nagenieten! De wijze van begeleiding van Loulou vind ik zeer prettig en ik ga zeker in de toekomst weer met haar op pad!
Groetjes,
Miranda Bos

Een goed besluit geweest om dit te boeken, uitstekende verzorging en onderkomst. Goede ondersteuning, waar nodig, tijdens het fotograferen. En de fotolocatie:TOP! Waarbij de activiteit, juist van de div. dieren, de workshop tot een succes maakte.
Ik kijk al uit naar het Helgoland-avontuur!!
Loulou, nogmaals dank ....verder zo.
Gr. Ron

Het was fantastisch om eindelijk eens fulltime met fotografie en met gelijkgestemden te fotograferen. Ook jou prettige losse manier van begeleiding was top! Yeb Seffinga

Tijdens de Helgoland "Jan van Genten" reis heb ik op en top veel van je geleerd in een bijzonder fijne en ook gezellige sfeer.
Je kende geen tijd en je was een permanente inspirator.
Hartelijk dank en tot ziens. Piet Appelman


Na twee workshops gevolgd te hebben bij Loulou, heb ik me vervolgens ingeschreven voor de fotoreis naar het Bayerischer Wald in de herfst. Deze beviel zo goed dat ik me daarna direct heb ingeschreven voor dezelfde reis in wintersetting evenals de reis naar Helgoland. Van de laatste reis zijn we net terug en wat heb ik weer genoten! De Jan van Genten en de zeehonden zijn natuurlijk zeer dankbare en prachtige modellen. Maar wat de reizen van Loulou echt speciaal maken is haar persoonlijke aanpak, de vrijheid in het programma en haar altijd positieve instelling. Niets is haar te gek. Samen met de cursisten wordt de dagplanning bepaald. Bovendien ondersteunt Loulou iedere cursist persoonlijk en op zijn/haar eigen niveau.

Dit was niet de eerste workshop die ik bij Loulou volgde en het zal waarschijnlijk ook niet de laatste zijn.

Suzanne Bruinsma


De eerste keer dat ik met Loulou meeging was tijdens de workshop ...natuur en landschapsfotografie.... deze dag was goed gepland met de juiste verhouding tussen theorie en praktijk. Ik heb hier veel van geleerd.
Ik heb toen besloten om ook een fotoreis mee te willen maken. Deze trip ging naar het Beierse woud. Ik heb veel kennis opgedaan qua compositie, belichting en sluitertijden. De dagen zijn goed gevuld met veel fotomomenten, de foto's werden 's avonds besproken onder het genot van een hapje en een drankje!

Johnny Koopman

Tijdens de Helgoland "Jan van Genten" reis heb ik op en top veel van je geleerd in een bijzonder fijne en ook gezellige sfeer.
Je kende geen tijd en je was een permanente inspirator.
Hartelijk dank en tot ziens. Piet Appelman

Namibie 2015
Hallo lieve Loulou,

Wat een passie en wat een schitterende reis had je voor ons georganiseerd FANTASTISCH !!!!!
Ik heb heeeeeel erg genoten en een reis van m'n leven gehad.

Loulou het was geweldig verschrikkelijk bedankt !

groetjes Willie

Namibie 2015
Nog iedere dag kijk ik met heel veel plezier terug op onze reis! Het was echt een super ervaring! Alles was perfect!!! Je hebt het werkelijk tot in de puntjes verzorgd en jouw relaxte manier van reizen, met de groep omgaan en eventuele wijzigingen moeiteloos in het programma in te passen is geweldig - chapeau! De groep was gezellig, wat hebben we ook een lol gehad samen, zo af en toe schiet ik nog in de lach als er ineens een herinnering opkomt borrelen ;-).

Loulou, heel erg bedankt voor alles! Het was een top-reis met top-ondersteuning en top-onderkomens en top-vervoer en een top-groep, in één woord een TOP-ERVARING om nooit te vergeten. Babs"

Hallo Loulou,
Wat een geweldige weken hebben we doorgebracht in Namibië. Je hebt ons naar prachtige plaatsen gebracht en ik zit nu met een big smile mijn foto's uit te dunnen. Jij bent vast al weer bezig met je volgende trip, maar ik wil je hierbij nog heel hartelijke danken voor de geweldige mogelijkheden die je ons hebt geboden. Graag wil ik nog een keer met je op stap en de kans is groot dat je me nog een keer als reisgenoot te zien krijgt. Een fijne tijd in Helgoland en "tot ziens".

groet,
Joanne