Reacties fotoreizen

Na een succesvol Runde (Noorwegen) vorig jaar dit jaar met Loulou naar IJsland geweest. Wat een fantastische reis is dit geweest, mooie plekken bezocht, intens genoten van de diversiteit van het weer....heerlijk afzien in sneeuwstormen en heel veel foto's gemaakt!
Ik vond het echt super de reis en zal als mijn fotoboek af is straks extra vaak kunnen nagenieten! De wijze van begeleiding van Loulou vind ik zeer prettig en ik ga zeker in de toekomst weer met haar op pad!
Groetjes,
Miranda Bos

Een goed besluit geweest om dit te boeken, uitstekende verzorging en onderkomst. Goede ondersteuning, waar nodig, tijdens het fotograferen. En de fotolocatie:TOP! Waarbij de activiteit, juist van de div. dieren, de workshop tot een succes maakte.
Ik kijk al uit naar het Helgoland-avontuur!!
Loulou, nogmaals dank ....verder zo.
Gr. Ron

Het was fantastisch om eindelijk eens fulltime met fotografie en met gelijkgestemden te fotograferen. Ook jou prettige losse manier van begeleiding was top! Yeb Seffinga

Tijdens de Helgoland "Jan van Genten" reis heb ik op en top veel van je geleerd in een bijzonder fijne en ook gezellige sfeer.
Je kende geen tijd en je was een permanente inspirator.
Hartelijk dank en tot ziens. Piet Appelman


Na twee workshops gevolgd te hebben bij Loulou, heb ik me vervolgens ingeschreven voor de fotoreis naar het Bayerischer Wald in de herfst. Deze beviel zo goed dat ik me daarna direct heb ingeschreven voor dezelfde reis in wintersetting evenals de reis naar Helgoland. Van de laatste reis zijn we net terug en wat heb ik weer genoten! De Jan van Genten en de zeehonden zijn natuurlijk zeer dankbare en prachtige modellen. Maar wat de reizen van Loulou echt speciaal maken is haar persoonlijke aanpak, de vrijheid in het programma en haar altijd positieve instelling. Niets is haar te gek. Samen met de cursisten wordt de dagplanning bepaald. Bovendien ondersteunt Loulou iedere cursist persoonlijk en op zijn/haar eigen niveau.

Dit was niet de eerste workshop die ik bij Loulou volgde en het zal waarschijnlijk ook niet de laatste zijn.

Suzanne Bruinsma


De eerste keer dat ik met Loulou meeging was tijdens de workshop ...natuur en landschapsfotografie.... deze dag was goed gepland met de juiste verhouding tussen theorie en praktijk. Ik heb hier veel van geleerd.
Ik heb toen besloten om ook een fotoreis mee te willen maken. Deze trip ging naar het Beierse woud. Ik heb veel kennis opgedaan qua compositie, belichting en sluitertijden. De dagen zijn goed gevuld met veel fotomomenten, de foto's werden 's avonds besproken onder het genot van een hapje en een drankje!

Johnny Koopman

Tijdens de Helgoland "Jan van Genten" reis heb ik op en top veel van je geleerd in een bijzonder fijne en ook gezellige sfeer.
Je kende geen tijd en je was een permanente inspirator.
Hartelijk dank en tot ziens. Piet Appelman

Namibie 2015
Hallo lieve Loulou,

Wat een passie en wat een schitterende reis had je voor ons georganiseerd FANTASTISCH !!!!!
Ik heb heeeeeel erg genoten en een reis van m'n leven gehad.

Loulou het was geweldig verschrikkelijk bedankt !

groetjes Willie

Namibie 2015
Nog iedere dag kijk ik met heel veel plezier terug op onze reis! Het was echt een super ervaring! Alles was perfect!!! Je hebt het werkelijk tot in de puntjes verzorgd en jouw relaxte manier van reizen, met de groep omgaan en eventuele wijzigingen moeiteloos in het programma in te passen is geweldig - chapeau! De groep was gezellig, wat hebben we ook een lol gehad samen, zo af en toe schiet ik nog in de lach als er ineens een herinnering opkomt borrelen ;-).

Loulou, heel erg bedankt voor alles! Het was een top-reis met top-ondersteuning en top-onderkomens en top-vervoer en een top-groep, in één woord een TOP-ERVARING om nooit te vergeten. Babs"

Hallo Loulou,
Wat een geweldige weken hebben we doorgebracht in Namibië. Je hebt ons naar prachtige plaatsen gebracht en ik zit nu met een big smile mijn foto's uit te dunnen. Jij bent vast al weer bezig met je volgende trip, maar ik wil je hierbij nog heel hartelijke danken voor de geweldige mogelijkheden die je ons hebt geboden. Graag wil ik nog een keer met je op stap en de kans is groot dat je me nog een keer als reisgenoot te zien krijgt. Een fijne tijd in Helgoland en "tot ziens".

groet,
Joanne