Workshop creatieve meervoudige belichting – the next level  • U kunt al soft focus foto’s maken en u wilt de volgende stap in uw fotografie doen met dubbele belichtingen?

  • U heeft een camera die foto’s kan samenvoegen?

  • En u wilt u impressionistische foto’s maken?

  • Bent u benieuwd hoe die o.a. foto’s met het lichte schaduwrandje gemaakt worden?Lees dan hier over de workshop creatieve meervoudige belichting – next levelEen impressie of foto met schaduwrandjes zijn onder meer de effecten die ontstaan bij creatieve meervoudige belichting. Dat is wat we in deze workshop gaan doen, we gaan verschillende technieken gebruiken/leren om foto’s samen te gaan voegen in de camera tot mooie impressionistische foto’s en serene foto’s. Voor deze workshop is het belangrijk dat u al vaardig bent en weet hoe u soft focus foto’s maakt middels meervoudige belichting.

Deze vorm van creatieve meervoudige belichting vraagt een zeer specifieke benadering. Zowel technische gezien, en creatief gezien. Op een praktische manier en aan de hand van voorbeelden gaan we in de fotoworkshop steeds een stap verder in deze vaardigheden.

U leert welke composities geschikt zijn om bewust bewogen foto’s te maken en die te combineren met scherpe foto’s. In de workshop leert u ook hoe serene blad foto’s met een lichte schaduwrand worden gemaakt. En dat niet alleen, abstracte fotografie die craquelé effecten hebben staat ook op het programma.

De fotoworkshop wordt gegeven in Ermelo, het groene hart van de Veluwe. En tevens in Kalmthout ( BE). In deze natuurrijke en inspirerende omgeving gaat u de talloze mogelijkheden van creatieve meervoudige belichting ontdekken!

Wat heeft u nodig om aan de cursus creatieve meervoudige belichting te kunnen deelnemen?
• (digitale) spiegelreflex camera of systeem camera, die de mogelijkheid heeft om foto’s samen te voegen.
• telelens en/of macrolens


De fotoworkshop is van 10.30 uur tot 15.00 uur.

De kleinschaligheid van de workshop creatieve meervoudige belichting garandeert een intensieve persoonlijke begeleiding. Geeft u uw aandachtspunten aan bij aanvang van de workshop? Dan wordt daar tijdens de cursus aandacht aan besteed!
Het minimum aantal deelnemers is zes.
Het maximale aantal deelnemers is tien.
Nadat u zich opgegeven heeft, volgen er meer details!


Prijs en datum

Ermelo - zaterdag 18 mei 2019 ( vol ) en 8 juni 2019.
Kalmthout 30 juni 2019 ( exclusief toegang arboretum)

€ 89,- inclusief koffie en thee bij ontvangst.

Indien u ook één van mijn boeken besteld zal die op de workshop worden uitgereikt. U kunt dit bij de inschrijving vermelden, de kostprijs van een boek is € 25,-


Reserveer nu
Over de workshops / algemene voorwaarden
Resultaten van deelnemers
Reacties
Stel hier uw vraag