Creatieve meervoudige belichting dansende bomen – Workshop  • Wilt u sfeervolle foto’s maken die een zachte, dromerige gloed hebben?

  • Is herfst voor u ook zo’n heerlijk seizoen?


Bos van de dansende bomen – het mooiste bos in Nederland!


In dit oude bos zijn grote, statige bomen. Veluwse boeren kapten vroeger de rechte boomstammen, de kromme bomen bleven staan omdat die onbruikbaar waren. In dit bos zijn percelen met grillig gevormde beuken. Het bos is niet alleen mysterieus maar ook zeer zeldzaam.
Vanwege die kromme bomen wordt dit het bos van de dansende bomen genoemd. Tevens is dit mijn favoriete bos, bijna al mijn bosfoto's zijn hier gemaakt.
Een zeer fotogeniek bos en wat ook voor mij bron van inspiratie is.

Een softe focus, een uitstralende gloed of andere impressies zijn onder meer de effecten die ontstaan bij creatieve meervoudige belichting.
Dat is wat we in deze workshop gaan doen, we gaan verschillende technieken gebruiken/leren om foto’s samen te gaan voegen in de camera tot mooie impressionistische foto’s en sfeervolle herfst en bos foto’s.
Deze vorm van creatieve meervoudige belichting vraagt een zeer specifieke benadering. Zowel technische gezien, en creatief gezien. Op een praktische manier en aan de hand van voorbeelden gaan we in de fotoworkshop steeds een stap verder in deze vaardigheden.

Ook de manier van kijken komt aan bod, immers, bij foto’s waar geen scherpte is, is de compositie nog belangrijker. U leert welke composities geschikt zijn om bewust bewogen foto’s te maken en die te combineren met scherpe foto’s.

De fotoworkshop wordt gegeven in Ermelo. In deze natuurrijke en inspirerende omgeving gaat u de talloze mogelijkheden van creatieve meervoudige belichting ontdekken!

Wat heeft u nodig om aan de cursus creatieve meervoudige belichting te kunnen deelnemen?
• (digitale) spiegelreflex camera of systeem camera, die de mogelijkheid heeft om foto’s samen te voegen.
• telelens ( 200 mm. is al voldoende)
U dient bekend te zijn met ISO, sluitertijd en diafragma.


De fotoworkshop is van 13.00 uur tot 17.00 uur.

De kleinschaligheid van de workshop creatieve meervoudige belichting garandeert een intensieve persoonlijke begeleiding. Geeft u uw aandachtspunten aan bij aanvang van de workshop? Dan wordt daar tijdens de cursus aandacht aan besteed!
Het minimum aantal deelnemers is zes.
Het maximale aantal deelnemers is tien.


Prijs en datum

Ermelo: u kunt kiezen uit 19 of 20 oktober 2019
De fotoworkshop is van 13.00 uur tot 17.00 uur.

€ 89,- inclusief koffie en thee bij ontvangst.


Reserveer nu
Over de workshops / algemene voorwaarden
Foto’s door deelnemers gemaakt
Reacties
Stel hier uw vraag