Creatieve meervoudige belichting macro – Workshop  • Wilt u soft focus macrofoto’s, impressionistische foto’s of foto’s met een zachte gloed maken?

  • Beheerst u het gebruik van sluitertijd, diafragma en ISO-instellingen?


Informatie over de workshop creatieve meervoudige belichting - macro


Meervoudige belichting steeds populairder
Een softe focus, een uitstralende gloed of andere effecten zijn onder meer de effecten die ontstaan bij creatieve meervoudige belichting. Deze toepassing in de fotografie wordt steeds populairder. Maar hoe maakt u nou zo’n aansprekend beeld, waar niks écht scherp is? Dat vergt inderdaad oefening en inzicht. U zult deze specifieke techniek leren en ook leren hoe u daar mooie soft focus foto’s mee kan maken.
U wordt uitgedaagd om fotografisch/technisch andere invalshoeken te kiezen. U zult op verrassende manieren materiaal en techniek gebruiken. U zult ontdekken dat uw manier van kijken en denken, het creatief combineren van verschillende soorten belichtingen, instellingen, in focus en uit focus met name de doorslaggevende factoren zijn. Kortom: er gaat een hele nieuwe, prachtige dimensie voor u open!
De workshop wordt gegeven in het arboretum in Wageningen, centraal in Nederland. En in Kalmthout, net onder Breda in Belgié. In deze natuurrijke en inspirerende omgeving gaat u dan tijdens de workshop onder begeleiding de talloze mogelijkheden van creatieve meervoudige belichting ontdekken!

Meervoudige belichting – wat heeft u nodig?
De enige technische voorwaarden voor de vele creatieve mogelijkheden van meervoudige belichting is een camera waar deze mogelijkheid in het menu zit en een macro objectief.

De kleinschaligheid van de workshop creatieve meervoudige belichting garandeert een intensieve persoonlijke begeleiding. Geeft u uw aandachtspunten aan bij aanvang van de workshop? Dan wordt daar tijdens de cursus aandacht aan besteed!

Duur van de workshop creatieve meervoudige belichting is van 10.00 uur tot 15.00 uur.

Het minimum aantal deelnemers is zes.
Het maximale aantal deelnemers is tien.Prijs en datum

Wageningen - 28 september 2019 ) er zijn nog plaatsen vrij)

€ 89,- inclusief koffie en thee bij ontvangst, informatieve reader en nabespreking van twee foto's gemaakt tijdens de workshop. Exclusief toegang ( Kamlhout).Reserveer nu
Over de workshops / algemene voorwaarden
Foto’s door deelnemers gemaakt
Reacties
Stel hier uw vraag