Workshop fine art en sfeervolle macro en close up fotografie  • Wilt u graag kunstzinnige en sfeervolle macro foto’s maken?

  • Wilt u weten hoe u een eigen draai aan de fotografie geeft? li>
  • En heeft u zin om weer eens echt uitgedaagd te worden?li>

Lees hier over de workshop macro fine art en minimalismeIn Wageningen is een prachtige tuin met allerlei soorten bloemen en planten. De veelzijdigheid van de tuin staat garant voor een workshop waar veel verteld kan worden over licht, lichtval, kleur en vorm.

Macrofotografie is misschien wel een van de meest creatieve vormen in natuurfotografie. Met iedere verschuiving of kanteling van de camera verschijnt er een andere mini wereld in de zoeker. Enorm fascinerend en leuk om te zien.
Fine art is een kunstvorm dat beoefend wordt voor zijn schoonheid. Er is geen ander doel dan een artistiek doel. Een fine art macro foto ontstaat vanuit de visie van de fotograaf, het onderwerp is in die zin haast ondergeschikt. De foto’s kunnen zacht zijn, minimalistisch, subtiel,of bijvoorbeeld spannend en donker.

De basis voor fine art fotografie is een combinatie van de manier van kijken en techniek: welke onderwerpen zijn geschikt voor een artistieke benadering? En welke benadering kies je dan? Gaat u voor abstractie, een sfeervolle achtergrond, of wellicht een wat heldere foto, of juist iets donkerder?

U krijgt tips om u te steunen bij allerlei creatieve afwegingen die te maken zijn. En er zal praktische en heldere uitleg zijn hoe u de techniek kunt gebruiken. Op een speelse, logische, leuke en heldere manier zult u merken dat u gaandeweg de workshop steeds mooiere foto’s gaat maken, uw kennis en vertrouwen zal toenemen.

De workshop is bedoeld voor iedere macro en close up fotograaf die artistieke en sfeervolle macro en close up foto’s foto’s wilt maken.
Wat heeft u nodig om aan de fotoworkshop te kunnen deelnemen?
-(digitale) spiegelreflex camera of systeem camera
- macrolens en/of bijvoorbeeld een vintage objectief als Helios of Pentacon
- statief ( als u daar mee werkt, voor de workshop is dit niet speciaal nodig)

U dient bekend te zijn met het instellen van sluitertijd, diafragma en ISO. De kleinschaligheid van deze macroworkshop garandeert een intensieve persoonlijke begeleiding.

Min. aantal deelnemers is vier.
Max. aantal deelnemers is zes.
Nadat u zich opgegeven heeft, volgen er meer details!Prijs en datum

€97,50 inclusief nabespreking van twee foto's gemaakt tijdens de workshop.

Zaterdag 2 juli in Wageningen

U kunt kiezen voor de ochtend: 09.00-1230 of voor de middag: 13.00-16.30 uur.

Uw keuze kan u aangeven in het formulier bij opmerkingen


Reserveer nu
Over de workshops / algemene voorwaarden
Reacties
Stel hier uw vraag
Voor iedere workshop dag wordt de CO2 uitstoot gecompenseerd via bomenaanplant via Trees for all.