Fotoworkshop herfstfotografie in het bos van de dansende bomen  • U leert om door het bos toch de bomen te zien – composities!

  • Gaat u op een nog mooiere manier herfstdetails maken

  • Krijgt u tips om sfeer in de fotografie te brengen


Lees verder over de workshop in het mooiste bos van Nederland


De herfst is misschien wel het mooiste en meest sfeervolle seizoen. De warme verkleuringen van het blad en het steeds mooier worden licht zijn enorm fotogeniek. In deze periode is het bos van de dansende bomen op zijn mooist. De kromme bomen, de paden en de lanen zijn dan prachtig.

De workshop vangt aan met fotograferen van het mooie bos. Als het een zonnige ochtend wordt is het licht in combinatie met deze locatie werkelijk magisch! Bos foto's dus, met aandacht en tips over hoe u technisch en creatief sterke compositie kan maken. Halverwege de ochtend switchen we en gaan we over op macrofotografie in het bos en zullen we ook andere bospercelen aandoen. Paddenstoelen en andere herfstdetails zijn dan het onderwerp. Het doel van de workshop is om sfeervolle herfstfoto’s te maken.

Bos van de dansende bomen is het mooiste bos in Nederland. In dit oude bos zijn grote, statige bomen. Veluwse boeren kapten vroeger de rechte boomstammen, de kromme bomen bleven staan omdat die onbruikbaar waren. In dit bos zijn percelen met grillig gevormde beuken. Het bos is niet alleen mysterieus maar ook zeer zeldzaam. Vanwege die kromme bomen wordt dit het bos van de dansende bomen genoemd. Tevens is dit mijn favoriete bos, bijna al mijn bosfoto's zijn hier gemaakt.

De kleinschaligheid van de workshop garandeert een intensieve persoonlijke begeleiding. Geeft u uw aandachtspunten aan bij aanvang van de workshop? Dan wordt daar tijdens de cursus aandacht aan besteed!

Wat heeft u nodig om aan de workshop te kunnen deelnemen?
- (digitale) spiegelreflex camera of systeem camera
- telelens en/of macrolens
- statief

De workshop is van 07.45 uur tot 11.45 uur. U dient bekend te zijn met ISO, sluitertijd en diafragma.

Het minimum aantal deelnemers is vier.
Het maximale aantal deelnemers is acht.

Nadat u zich opgegeven heeft, volgen er meer details!

Autumn the year's last, loveliest smile - William Cullen Bryant
Prijs en datum

Ermelo - 7 november 2020

€ 97,50 - Dit is inclusief e-reader en nabespreking van twee foto's gemaakt tijdens de workshop.
Reserveer nu
Over de workshops / algemene voorwaarden
Foto’s door deelnemers gemaakt
Reacties
Stel hier uw vraag
Voor iedere workshop dag wordt de CO2 uitstoot gecompenseerd via bomenaanplant via Trees for all.