Last minute fotoworkshop


Bijzondere fotomomenten zijn niet iedere dag voorhanden. Het weer, de locatie of juist hoe ver het seizoen is, is bepalend of u voor een mooie foto op pad moet gaan. Vaak heeft u dan te maken met een last minute beslissing.

Last minute workshop - seizoensgebonden fotografie


Denk bijvoorbeeld aan boomkikkers, de bronst van herten, of een excursie naar de kust tijdens een mooie zonsondergang. Een paddenstoelen excursie in de herfst, een bezoek aan een botanische tuin die uitbundig in bloei staat, of een landschap bedekt met sneeuw.
Dit soort omstandigheden zijn niet lang van te voren te plannen, soms een week, soms slechts enkele dagen. Vandaar de "last minute fotoworkshop".

Wilt u geheel vrijblijvend op de mailings lijst van gegadigden komen, geeft u dan op. U ontvangt verschillende keren per jaar een uitnodiging voor een bepaalde dag, locatie en de bijbehorende kosten. Wil en kan u deelnemen aan de last minute workshop dan geef u zich op en ontvangt u een mail die gedetailleerde afspraken bevat over de locatie e.d..

De workshop is bedoeld voor de gemiddelde en gevorderde fotograaf. Gebruik van sluitertijd, diafragma en ISO-instellingen dienen beheerst te zijn.
Op de locatie zal u gevraagd en ongevraagd persoonlijke tips en begeleiding krijgen, zowel foto technisch, als qua compositie, creativiteit en gezochte sfeer en dus ook tips over de locatie zelf.


Vul uw e-mail adres in om op de hoogte te zijn van de last minute workshops:

E-mail adres:  

Inschrijven   Uitschrijven
Prijs en datum

Afhankelijk van de locatie is de prijs tussen 75 en 125 euro. In de mailing zal steeds per keer datum en prijs keer worden aangegeven.

Inclusief nabespreking van twee foto's gemaakt tijdens de workshop.


Over de workshops / algemene voorwaarden
Foto’s door deelnemers gemaakt
Reacties
Stel hier uw vraag
Voor iedere workshop dag wordt de CO2 uitstoot gecompenseerd via bomenaanplant via Trees for all.