Macro workshop artistiek en abstract  • Wordt u ook zo blij van abstracte vormen en reflecties?

  • Beheerst u het gebruik van sluitertijd, diafragma en ISO-instellingen?

  • En heeft u een set van 3 tussenringen?Lees dan hier over de workshopAbstracte en artistieke macro foto’s kunnen bijzonder mooi zijn. Tenslotte zijn deze foto's enkel gemaakt om esthetische redenen. Ook als wanddecoratie zijn ze vaak erg fraai.

Deze workshop richt zich totaal op abstracte en artistieke macro fotografie. Kleuren, vormen, licht en reflecties zullen dienen om prachtige foto’s te maken. We richten ons daarop bij wat de natuur ons biedt, maar ook zullen we in de workshop de natuur een klein handje helpen om meer controle en creatieve vrijheid te hebben.

Met behulp van tussenringen wordt dichtbij de onderwerpen gezocht naar aangename vlakverdelingen en tinten. De foto's zijn met minieme scherpte of onscherp, soms zijn ze complex zijn en soms ook "less is more". Het resutaat hiervan zal zijn, dat het onderwerp nog enigszins herkenbaar is, maar kan ook totaal abstract zijn.

De workshop richt zich daarom niet uitsluitend op techniek, maar juist ook op het stimuleren van de artistieke en creatieve kant van uw eigen macrofotografie. De techniek is het middel om mooie foto’s te realiseren.

Wat heeft u nodig om aan de fotoworkshop te kunnen deelnemen?
-(digitale) spiegelreflex camera of systeem camera
- macrolens of bijvoorbeeld een 50 mm objectief( ook vintage objectieven als Helios en Porst zijn welkom!)
- set tussenringen

De kleinschaligheid van deze fotoworkshop garandeert een intensieve persoonlijke begeleiding. Iedereen werkt op zijn of haar eigen niveau.

Min. aantal deelnemers is zes.
Max. aantal deelnemers is tien.

Aanvang van deze fotoworkshop is om 10.00 uur, de workshop zal omstreeks 14.30 uur eindigen.
Lunch en drinken gelieve mee te nemen.


Prijs en datum

Ermelo: 24 mei 2019
Kalmthout: 7 juli 2019 (exclusief toegang tot het arboretum)

€ 89,- Dit is inclusief nabespreking van twee foto's gemaakt tijdens de workshop.

Indien u ook één van mijn boeken besteld zal die op de workshop worden uitgereikt. U kunt dit bij de inschrijving vermelden, de kostprijs van een boek is € 25,-


Reserveer nu
Over de workshops / algemene voorwaarden
Resultaten van deelnemers
Reacties
Stel hier uw vraag