Workshop macrofotografie korenbloemen en klaprozen  • Vind u het ook zo heerlijk, iedere jaar weer die prachtige klaprozen?

  • Altijd al sfeerbeelden van klaprozen en korenbloemen willen maken

  • Beheerst u het gebruik van sluitertijd, diafragma en ISO-instellingen?


Lees hier over de workshop


Het landschap van Van Gogh
Nabij Eindhoven is een cultuurlandschap als uit een schilderij van Vincent van Gogh. Het landschap wordt gekleurd door klaprozen, korenbloemen en kamille. De akkers kennen een rijk leven aan planten en insecten. Fotografisch zeer interessant voor macro en close up opnames.
De inhoud en insteek van de workshop is gebaseerd op mijn eigen fotografie. In de workshop zal ik vertellen hoe ik omga met het aanwezige licht, scherpte en onscherpte, kleur en vorm.
Compositie en sfeer zullen de aandachtspunten zijn dus. De workshop richt zich daarom niet uitsluitend op techniek, maar juist ook op de artistieke en creatieve kant van natuurfotografie. Met als doel het vinden van een nog interessantere, leukere en mooiere composities.

Wat heeft u nodig om aan de fotoworkshop te kunnen deelnemen?
-(digitale) spiegelreflex camera of systeem camera
- macrolens en/of telelens. Ook zg. vintage objectieven als Helios en Porst zijn van harte welkom.
- statief
- eventueel een polarisatiefilter
- kleding die vies mag worden
- bescherming tegen regen ( indien nodig)

De kleinschaligheid van deze workshop paarse heide garandeert een intensieve persoonlijke begeleiding. Geeft u uw aandachtspunten aan bij aanvang van de workshop? Dan wordt daar tijdens de fotoworkshop aandacht aan besteed!

Min. aantal deelnemers is zes.
Max. aantal deelnemers is tien.

Aanvang van deze fotoworkshop is om 10.00 uur, de workshop zal omstreeks 15.00 uur eindigen.


Prijs en datum

Eindhoven - zaterdag 6 juli 2019

€ 89,- inclusief koffie en thee bij ontvangst, reader macrofotografie en nabespreking van twee foto's gemaakt tijdens de workshop.

Indien u ook één van mijn boeken besteld zal die op de workshop worden uitgereikt. U kunt dit bij de inschrijving vermelden, de kostprijs van een boek is € 25,-


Reserveer nu
Over de workshops / algemene voorwaarden
Resultaten van deelnemers
Reacties
Stel hier uw vraag