Creatieve meervoudige belichting – grafische natuurfotografie  • Houdt u van kunstzinnige natuurfotografie?

  • Heeft u zin om fotografisch eens een hele andere weg in te slaan?

  • Beheerst u het gebruik van sluitertijd, diafragma en ISO-instellingen?Lees dan verder over deze werkelijk unieke workshop!

Middels meervoudige belichtingen gaan we allerlei soorten grafische foto’s maken door lijnen, vlakken en patronen te benadrukken. De patronen die we op die manier verkrijgen zijn vaak heel symmetrisch en grafisch. Afhankelijk van de gekozen compositie ontstaan zelfs patronen die geometrisch zijn, waar de aandacht sterk op het centrum van de vormen gericht zal zijn. Deze abstracte foto’s lijken zelfs op de mandala’s uit de Tibetaanse kunst.
Tijdens de workshop leer je welke camera instellingen geschikt zijn en leer je ook het samengevoegde beeld te beoordelen. Dat is belangrijk, want zo weet je ook hoe je moet corrigeren natuurlijk. Ook over de manier van kijken en het vinden van geschikte composities ontvang je uiteraard tips. Zodat je ook binnen de workshop zelfstandig aan de slag kan en ook thuis verder kan experimenteren met deze nieuwe insteek.
De workshop vind plaats in de natuurrijke omgeving van Kootwijk. In de bossen en zandverstuivingen zijn er volop mogelijkheden voor deze leuke vorm van artistieke natuurfotografie.

De technische voorwaarden voor deze workshop is dat u een camera heeft waarmee u in het menu meerdere foto’s samen kan voegen tot één foto. Het is voor deze vorm van meervoudig belichten noodzakelijk dat het mogelijk is om minimaal zes foto’s samen te voegen, in de keuze “dark”.

Tijdsduur van de workshop: van 10.00 – 15.00 uur.

Het minimum aantal deelnemers is 5, het maximum aantal deelnemers is 8.

Nadat u zich heeft opgegeven ontvangt u meer details over de workshop.


Kootwijk: 18 oktober 2019
Prijs: 89, 00 euro.


Prijs en datum

Kootwijk: 18 oktober 2019

Prijs: 89, 00 euro. Inclusief reader en nabespreking van twee foto's.


Reserveer nu
Over de workshops / algemene voorwaarden
Foto’s door deelnemers gemaakt
Reacties
Stel hier uw vraag