Creatieve meervoudige belichting macro – Workshop


- Wilt u soft focus macrofoto’s, impressionistische foto’s of foto’s met een zachte gloed maken?
- Beheerst u het gebruik van sluitertijd, diafragma en ISO-instellingen?

Lees dan hier over de workshop creatieve meervoudige belichting - macroMeervoudige belichting steeds populairder
Een softe focus, een uitstralende gloed of andere effecten zijn onder meer de effecten die ontstaan bij creatieve meervoudige belichting. Deze toepassing in de fotografie wordt steeds populairder. Maar hoe maakt u nou zo’n aansprekend beeld, waar niks écht scherp is? Dat vergt inderdaad oefening en inzicht. En juist daar gaat de workshop over! Daarmee gaat u aan de slag.
U wordt uitgedaagd om fotografisch/technisch andere invalshoeken te kiezen. U zult op verrassende manieren materiaal en techniek gebruiken. U zult ontdekken dat uw manier van kijken en denken, het creatief combineren van verschillende soorten belichtingen, instellingen, in focus en uit focus met name de doorslaggevende factoren zijn. Kortom: er gaat een hele nieuwe, prachtige dimensie voor u open!

Meervoudige belichting – de technische voorwaarden
De enige technische voorwaarden voor de vele creatieve mogelijkheden van meervoudige belichting is een camera waar deze mogelijkheid in het menu heeft. En een macro objectief. Creatieve meervoudige belichting vraagt een specifieke benadering. Daar gaan we tijdens de workshop dan ook uitgebreid op in. U zult deze specifieke techniek leren en ook leren hoe u daar mooie soft focus foto’s mee kan maken
Dat gaan we doen in de botanische tuin in Wageningen, hier wordt de workshop gegeven. Centraal in Nederland. In deze natuurrijke en inspirerende omgeving gaat u dan tijdens workshop, zelf onder begeleiding de talloze mogelijkheden van creatieve meervoudige belichting ontdekken!
De kleinschaligheid van de workshop Creatieve meervoudige belichting garandeert een intensieve persoonlijke begeleiding. Geeft u uw aandachtspunten aan bij aanvang van de workshop? Dan wordt daar tijdens de cursus aandacht aan besteed!

De fotoworkshop wordt gegeven in het arboretum in Wageningen. In deze natuurrijke en inspirerende omgeving gaat u de talloze mogelijkheden van creatieve meervoudige belichting ontdekken!

Wat heeft u nodig om aan de cursus creatieve meervoudige belichting te kunnen deelnemen?
- (digitale) spiegelreflex camera of systeem camera, die de mogelijkheid heeft om foto’s samen te voegen.
- macro lens, en/of vintage objectief ( Helios, Pentacon e.d.)


Prijs en datum

€97,50 inclusief nabespreking van twee foto's gemaakt tijdens de workshop.

Zaterdag 25 juni in Wageningen

U kunt kiezen voor de ochtend: 09.00-1230 of voor de middag: 13.00-16.30 uur.

Uw keuze kan u aangeven in het formulier bij opmerkingen.


Reserveer nu
Over de workshops / algemene voorwaarden
Foto’s door deelnemers gemaakt
Reacties
Stel hier uw vraag
Voor iedere workshop dag wordt de CO2 uitstoot gecompenseerd via bomenaanplant via Trees for all.