Creatieve meervoudige belichting – soft focus macro – Workshop  • Hou je van foto’s met een zachte uitstraling?

  • Ben je graag creatief en wil je hier een stap verder mee gaan?

Lees dan hier over de workshop creatieve meervoudige belichting - macroMeervoudige belichting wordt steeds populairder, de techniek biedt oneindig veel creatieve mogelijkheden.
Een softe focus, een uitstralende gloed of andere effecten zijn onder meer de effecten die ontstaan bij creatieve meervoudige belichting. Maar hoe maak je nou zo’n aansprekend beeld, waar niks écht scherp is? Dat vergt inderdaad oefening en inzicht. En juist daar gaat de workshop over!

In een prachtige tuin in Wageningen ontmoeten we elkaar. In deze tuin gaan we naar verschillende locaties om deze techniek te oefenen. Zowel over de techniek als over geschikte composities krijg je uitleg.
Je zal op een verrassende manier ontdekken hoe je jouw materiaal en deze techniek kan gebruiken. Ook zal je ontdekken dat jouw manier van kijken en denken, het creatief combineren van verschillende soorten belichtingen, instellingen, in focus en uit focus met name de doorslaggevende factoren zijn. Kortom: er gaat een hele nieuwe, prachtige dimensie voor je open!


Meervoudige belichting – wat heb je daarvoor nodig?

De enige technische voorwaarden voor de vele creatieve mogelijkheden van meervoudige belichting is een camera waar deze mogelijkheid in het menu zit en een macro objectief en eventueel een telelens ( 200 mm is al voldoende). Ook zg. vintage objectieven zolals Helios, Pentacon en Porst zijn van harte welkom. Neem voor je vintage objectief dan wel een tussenring mee.

Je dient bekend te zijn met het instellen van sluitertijd, diafragma en ISO.

De kleinschaligheid van de workshop creatieve meervoudige belichting garandeert een intensieve persoonlijke begeleiding.

Duur van de workshop creatieve meervoudige belichting is van 10.00 uur tot 14.30 uur.

Het minimum aantal deelnemers is vijf.
Het maximale aantal deelnemers is zeven.


Prijs en datum

€97,50 inclusief nabespreking van twee foto's gemaakt tijdens de workshop en een korte reader.

Zondag 16 juli 2023 in Wageningen.Reserveer nu
Over de workshops / algemene voorwaarden
Reacties
Stel hier uw vraag
Ik vond het een erge leuke inspirerende workshop en duidelijke uitleg!
Genoten van een leuke dag!

Berna

Voor iedere workshop dag wordt de CO2 uitstoot gecompenseerd via bomenaanplant via Trees for all.