Creatieve meervoudige belichting – soft focus macro – Workshop  • Hou je van foto’s met een zachte uitstraling?

  • En ben je graag creatief en wil je hier een stap verder mee gaan?

Lees dan hier over de workshop creatieve meervoudige belichting - macroMeervoudige belichting wordt steeds populairder, de techniek biedt oneindig veel creatieve mogelijkheden.
Een softe focus, een uitstralende gloed, een romantische uitstraling of andere effecten zijn onder meer de effecten die ontstaan bij creatieve meervoudige belichting. Maar hoe maak je nou zo’n aansprekend beeld, waar niks écht scherp is? Dat vergt inderdaad oefening en inzicht. En juist daar gaat de workshop over!

In een prachtige tuin in Kalmthout ontmoeten we elkaar. In de tuin gaan we naar verschillende locaties om deze techniek te oefenen. Zowel over de techniek als over geschikte composities krijg je uitleg.

Je zal op een verrassende manier ontdekken hoe je jouw materiaal en deze techniek kan gebruiken. Ook zal je ontdekken dat jouw manier van kijken en denken, het creatief combineren van verschillende soorten belichtingen, instellingen, in focus en uit focus met name de d

Meervoudige belichting – wat heeft u nodig?

De enige technische voorwaarden voor de vele creatieve mogelijkheden van meervoudige belichting is een camera waar deze mogelijkheid in het menu zit en een macro objectief en een telelens ( 200 mm is al voldoende). Ook zg. vintage objectieven zoals Helios, Pentacon en Porst zijn van harte welkom. U dient bekend te zijn met het instellen van sluitertijd, diafragma en ISO.

De kleinschaligheid van de workshop garandeert een intensieve persoonlijke begeleiding. Geeft u uw aandachtspunten aan bij aanvang van de workshop? Dan wordt daar tijdens de cursus aandacht aan besteed!

Duur van de workshop creatieve meervoudige belichting is van 10.00 uur tot 14.30 uur.

Het minimum aantal deelnemers is zes.
Het maximale aantal deelnemers is acht.

Prijs en datum

€97,50 inclusief nabespreking van twee foto's gemaakt tijdens de workshop. Exclusief toegang tot het Arboretum.

Kalmthout

Zaterdag 9 september 2023

Duur van de workshop is van 10.00 uur tot 14.30 uur.


Reserveer nu
Over de workshops / algemene voorwaarden
Reacties
Stel hier uw vraag
Ik vond het een erge leuke inspirerende workshop en duidelijke uitleg!
Genoten van een leuke dag!

Berna

Voor iedere workshop dag wordt de CO2 uitstoot gecompenseerd via bomenaanplant via Trees for all.