Vintage bokeh the next level– Workshop  • Heeft u een zg Vintage lens en bent u bekend met de bediening daarvan? En wilt u nog creatiever gaan fotograferen?

  • Houdt u van dromerige, abstracte en onscherpte foto’s?


Over de fotoworkshop Vintage bokeh the next level.


For the love of bokeh!
Dromerige foto’s met zorgvuldig gekozen onscherpte/achtergrond, schilderachtige en abstracte foto’s zijn het uitgangspunt van deze workshop.
Hoe dat te doen, zowel technisch als creatief, zal de rode draad in deze workshop zijn. Aan de hand van het aanwezige licht en wat de omgeving biedt zal u veel tips en ondersteuning krijgen. En inspiratie!
Een uitdagende, creatieve en zeer praktische workshop dus!

Het handmatig instellen van sluitertijd, diafragma en ISO-instellingen dienen bekend te zijn. U heeft in enige mate ervaring en handigheid in het bedienen en de werking van een vintage objectief.

Vintage bokeh the next level– wat u nodig heeft om aan de workshop te kunnen deelnemen.
De enige technische voorwaarden hiervoor zijn een camera, tussenringen en een zg. Vintage objectief. Dat kan een Helios lens zijn, Porst, Trioplan, Domiplan, Pentacon ect. etc..

De kleinschaligheid van deze fotoworkshop garandeert een intensieve persoonlijke begeleiding. Geeft u uw aandachtspunten aan bij aanvang van de workshop? Dan wordt daar tijdens de cursus aandacht aan besteed!

Deze workshop is van 10.00 uur tot 14.30 uur.

Het minimum aantal deelnemers is zes.
Het maximale aantal deelnemers is twaalf.

Nadat u zich opgegeven heeft, volgen er meer details!


Prijs en datum

22 september 2019 - Arboretum Wageningen


Prijs: € 89, -
Dat is inclusief koffie/thee en online nabespreking van twee foto's gemaakt tijdens de workshop.

Indien u ook één van mijn boeken bestelt zal die op de workshop worden uitgereikt. U kunt dit bij de inschrijving vermelden, de kostprijs van een boek is € 25,-


Reserveer nu
Over de workshops / algemene voorwaarden
Resultaten van deelnemers
Reacties
Stel hier uw vraag