Workshop creatieve meervoudige belichting – the next level  • U heeft een camera die foto’s kan samenvoegen?

  • En u wilt u impressionistische foto’s maken?

  • Bent u benieuwd hoe die o.a. foto’s met het lichte schaduwrandje gemaakt worden?Lees dan hier over de workshop creatieve meervoudige belichting – next levelEen impressie of foto met schaduwrandjes zijn onder meer de effecten die ontstaan bij creatieve meervoudige belichting. Dat is wat we in deze workshop gaan doen, we gaan verschillende technieken gebruiken/leren om foto’s samen te gaan voegen in de camera tot mooie impressionistische foto’s en serene foto’s. Voor deze workshop is het belangrijk dat u al vaardig bent en weet hoe u soft focus foto’s maakt middels meervoudige belichting.

Deze vorm van creatieve meervoudige belichting vraagt een zeer specifieke benadering. Zowel technische gezien, en creatief gezien. Op een praktische manier en aan de hand van voorbeelden gaan we in de fotoworkshop steeds een stap verder in deze vaardigheden.

U leert welke composities geschikt zijn om bewust bewogen foto’s te maken en die te combineren met scherpe foto’s. In de workshop leert u ook hoe serene blad foto’s met een lichte schaduwrand worden gemaakt. En dat niet alleen, abstracte fotografie die craquelé effecten hebben staat ook op het programma.

De fotoworkshop wordt gegeven in Kalmthout ( BE). In deze natuurrijke en inspirerende omgeving gaat u de talloze mogelijkheden van creatieve meervoudige belichting ontdekken!

Wat heeft u nodig om aan de cursus creatieve meervoudige belichting te kunnen deelnemen?
• (digitale) spiegelreflex camera of systeem camera, die de mogelijkheid heeft om foto’s samen te voegen.
• telelens en/of macrolens


De fotoworkshop is van 10.30 uur tot 15.00 uur.

De kleinschaligheid van de workshop creatieve meervoudige belichting garandeert een intensieve persoonlijke begeleiding. Geeft u uw aandachtspunten aan bij aanvang van de workshop? Dan wordt daar tijdens de cursus aandacht aan besteed!
Het minimum aantal deelnemers is zes.
Het maximale aantal deelnemers is tien.
Nadat u zich opgegeven heeft, volgen er meer details!


Naam:
Straat:
Huisnummer:
Postcode:
Woonplaats:
Email: *
Telefoon:
Welke workshop wenst u: Creatieve meervoudige belichting the next level
Datum van de workshop:
Aanvullende informatie:
Ik ga akkoord met de voorwaarden