Creatieve meervoudige belichting bloemen – Workshop  • In de workshop leert u soft focus macrofoto’s, impressionistische foto’s of foto’s met een zachte gloed te maken

  • En krijgt u tips over welke composities hiervoor geschikt zijn

  • Op een leuke, informatieve en ontspannen manier kan u tijdens de workshop al snel zelf fotograferen met het geleerde

  • En uw creativiteit krijgt een extra impuls!Informatie over de workshop creatieve meervoudige belichting - macroEen softe focus, een uitstralende gloed of andere effecten zijn onder meer de effecten die ontstaan bij creatieve meervoudige belichting. Deze toepassing in de fotografie wordt steeds populairder. Maar hoe maakt u nou zo’n aansprekend beeld, waar niks écht scherp is? Dat vergt inderdaad oefening en inzicht. U zult deze specifieke techniek leren en ook leren hoe u daar mooie soft focus foto’s mee kan maken.

U wordt uitgedaagd om fotografisch/technisch andere invalshoeken te kiezen. U zult op verrassende manieren materiaal en techniek gebruiken. U zult ontdekken dat uw manier van kijken en denken, het creatief combineren van verschillende soorten belichtingen, instellingen, in focus en uit focus met name de doorslaggevende factoren zijn. Kortom: er gaat een hele nieuwe, prachtige dimensie voor u open!

De workshop wordt gegeven in het arboretum in Wageningen, centraal in Nederland.In deze natuurrijke en inspirerende omgeving gaat u dan tijdens de workshop onder begeleiding de talloze mogelijkheden van creatieve meervoudige belichting ontdekken!


Wat heeft u nodig om aan de workshop meervoudige belichting te kunnen deelnemen?
- (digitale) spiegelreflex camera of systeem camera waarin u twee foto’s kan samenvoegen
- macrolens en/of telelens
- maar ook zg. vintage objectieven als Helios, Pentacon of Porst kunnen hier gebruikt worden

De enige voorwaarde voor deze workshop is dat u het gebruik van sluitertijd, diafragma en ISO-instellingen beheerst.

De kleinschaligheid van de workshop creatieve meervoudige belichting garandeert een intensieve persoonlijke begeleiding. Geeft u uw aandachtspunten aan bij aanvang van de workshop? Dan wordt daar tijdens de cursus aandacht aan besteed!

Duur van de workshop creatieve meervoudige belichting is van 10.00 uur tot 15.00 uur.

Het minimum aantal deelnemers is vijf.
Het maximale aantal deelnemers is acht.Heeft u een vraag? Vul het onderstaand formulier in en ik neem z.s.m. contact met u op.

Naam: *
Email: *
Telefoon:
Onderwerp: *
Uw vraag:

  * Verplicht veld

Voor iedere workshop dag wordt de CO2 uitstoot gecompenseerd via bomenaanplant via Trees for all.