Workshop op maat-groepen  • Bent u met vijf personen of meer en wilt u een groepsworkshop op maat?

  • Of wilt u groepsworkshop fotografie voor bijvoorbeeld uw fotoclub of uw vriendenclub?Lees dan verder!


Een exclusief op maat gemaakte zeven uur durende workshop in een natuurgebied naar keuze.

Gaat de voorkeur uit naar wildfotografie, creatieve meervoudige belichting, macrofotografie, of landschapsfotografie : het programma wordt samen met naar uw fotografisch niveau en de wens afgestemd. Zodat precies uw fotografische wensen verder ontwikkeld kunnen worden.

Tijdens de persoonlijke en intensieve begeleiding is er een mix van theorie en praktijk. De theorie wordt middels een beamer presentatie aan de hand van voorbeelden en foto's uitgelegd. Of alleen praktijk, in overleg met u wordt het programma sanegesteld. Of, u kiest een workshop uit mijn reguliere aanbod van workshops, en volgt die met uw groep!

De tips en aanwijzingen zijn direct in de praktijk toe te passen. De locatie kan u zelf uitkiezen ( in overleg) en kan dus uw favoriete locatie zijn, of zelfs ook bij u thuis. Of een van mijn fafourite locaties voor een workshop, alles is mogelijk! Ook de tijdsverdeling kan naar wens, wil je juist met zonsopgang of juist met zonsondergang fotograferen, dan wordt dat in het programma opgenomen.

De workshop kan ook in Belgiƫ plaatsvinden! Neem gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.


Heeft u een vraag? Vul het onderstaand formulier in en ik neem z.s.m. contact met u op.

Naam: *
Email: *
Telefoon:
Onderwerp: *
Uw vraag:

  * Verplicht veld