Lezing en nieuw boek

Mijn nieuwe boek gaat over creatieve meervoudige belichting. In vier hoofdstukken beschrijf ik vier verschillende technieken, met tips en veel inspiratie foto's. Begin november komt dit boek uit, het is nu al te bestellen: https://photo-moments.nl/fotoreizen.php . En je kan het boek natuurlijk ook op het festival aanschaffen.

Lees verder

IPA 2017

Verschillende foto's hebben een eervolle vermelding gekregen.Lees verder

Mana moments

Ontmoeting met big Vic, Mana pools, Zimbabwe.Lees verder

Asferico 2016

Op 31 januari dit jaar ontving ik onderstaand bericht van Asferico: "Dear Photographer, thank you very much for entering Asferico 2016 - X International Nature Photography Competition. We are glad to announce you that your photo is highly commended for the Mammals category and will be part of "Asferico 2016" Catalogue. Congratulations and see you soon. Asferico Team Please, keep secret this information until the official results are revelaed"

Lees verder

Last minute workshop

Deelnemers resultaten van de workshop macrofotografie.

Voorjaarsbloeiers bij landgoed Hackfort

Lees verder

In the fairy forrest : highly commended in Glanzlichter 2016!

Mana pools ( Zimbabwe) vind ook Asferico mooi!Lees verder

Coaching - fotografie

Ook in CHIP FOTO magazine uitgave 2 aandacht voor dit unieke coachings programma.Lees verder

Creapixperience 2016

Kort verslag over de Creapixperience 2016.Lees verder

Wolf als kunst?

Meervoudige belichting.

Kunst wordt met name bepaald door cultuur, in Amerika hebben gerenommeerde fotografen art galeries. Hier, in Nederland, zijn we meer van "doe maar gewoon, het is al gek genoeg".

Lees verder

Aanstaande lezingen

"On tour"

Lees verder

Publicatie

Publicatie in "FOTOGRAFIE" editie 1 januari/februari 2016Lees verder

International Photography Awards 2015

I'm so happy!!

Lees verder

Publicatie in Chip foto magazine

"Klaar voor de herfst" tips & trics!

Lees verder

Boekreview - moved by nature

In natuurfoto magazine ( voorheen Natuurfoto[passie) een mooie review over mijn boek Moved by nature.Lees verder

Succes in wedstrijden

Sinds verleden jaar heb ik mij het doel gesteld om meer creatief te zijn in foto's met dieren, ben dan ook zeer trots dat juist deze foto's in verschillende wedstrijden tot in de finale zijn gekomen!Lees verder

12 & 13 december 2015!

Na de succesvolle eerste editie van het Lowland Photo Festival vorig jaar, breien we maar wat graag een vervolg aan dit toonaangevende, internationale natuurfotografiefestival van de lage landen!

Lees verder

Landschap VZW en Lowland festival

Aagje de Doncker heeft een superleuke portfolio bespreking over me gedaan, dat is gepubliceerd in het nieuwe magazine van LANDSCHAP VZW.

Lees verder

Succes in de bio photocontest 2015

Twee foto's highly commended!

Lees verder

Kaartjes voor gratis lezing!

Wil jij kaarten winnen voor een lezing over Namibiƫ en Zimbabwe?

Lees verder

Seminar Pixperience 2015

Pixperience is het tweejaarlijkse natuurfotografie event van Birdpix en Nederpix. Op 7 maart 2015 vindt PiXperience plaats in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Een hele dag inspirerende en praktische lezingen, presentaties en seminars waarbij alle disciplines binnen de naturfotografie aan bod komen.

Lees verder

Travel photograper of the Year

Dat is een leuk begin van een mail "The first two rounds of judging in Travel Photographer of the Year 2014 are now finished, and I am delighted to tell you that you are one of our finalists. You have been shortlisted

Lees verder

Publicatie

In CHIP FOTO-VIDEO uitgave 80 een artikel over gebruik van filters in natuur en landschapsfotografie.Lees verder

The International Photography Awards 2014

Eervolle vermeldingen The International Photography Awards 2014!Lees verder

Inspired by Monet - fotoreis

Om de aandacht niet enkel gericht op techniek te hebben, maar juist naar beeldopbouw zeg ik vaak tijdens workshops dat een foto gelijk is aan het platte beeld dat een schilderij is. En voor de sfeerzoekers in fotografie... kleur en vorm zijn bepalend...net als een schilderij van Monet. En zo kreeg ik tijdens een workshop de tip om de tuinen van Monet in Frankrijk te bezoeken.

Lees verder

Lowlandphotofestival

Lowlandphotofestival op 22 en 23 november 2014, Bornem, BE. Een weekend lang fototentoonstellingen, lezingen en seminars door Nationale en internationale fotografen

Lees verder

Bio Photo Contest 2014

Blij! Deze foto werd bekroond met een finaleplaats en highly commended.Lees verder

Helgoland 2014

Zojuist terug van een fotoreis naar Helgoland.

Op dit Duitse waddeneiland broeden verschillende soorten zeevogels zoals Jan van Genten. Op het nabij gelegen eilandje Dune zijn de zeehonden een dankbaar onderwerp voor fotografie. Iedere reis heeft altijd iets wat bijzonder is, nu was het wel de algemene wens van de groep om niet registrerend te fotograferen. O.a. High key fotografie...

Lees verder

Persbericht camera.nl

Professioneel en zeer gepassioneerd natuurfotograaf Loulou Beavers en Camera.nl gaan een nauwe samenwerking aan. Loulou zal onder meer gratis lezingen en workshops gaan geven voor Camera.nl

Lees verder

IJsland fotoreis -GO VIKING!!

Wat een heerlijke reis ( IJsland, winter 2014) was dit toch weer. En wat een leuk gezelschap..Drie Duitsers, een Belg en vier Nederlanders..het klinkt als het begin van een slechte grap;-)

Lees verder