Reacties workshops

Helios workshop:

Vandaag ben ik eens op uitstap geweest naar het Arboretum te Kalmthout. De lente is losgebarsten en ik heb onder deskundige begeleiding van Loulou Beavers het sublieme Helios-lensje kunnen uittesten. Wat een juweeltje , de bokeh is zo speciaal
Dit is wat ik wil in macrofotografie : sfeer, het dromerig effect.
Dankjewel Loulou voor de fijne dag . Luwina

Vandaag een workshop gehad met de Helios van Loulou Beavers. Was fantastisch! Netty

Gisteren was het eindelijk zover ... de workshop waar ik al maanden op zat te wachten ... De Helios lens in ontvangst mogen nemen en een pracht van een workshop gehad van een hele toffe madame ! Mille cracias Loulou Beavers ! Stephanie

Prachtige effecten geeft deze lens moet ik zeggen. Ik heb er veel plezier van. Fijn dat je dit mogelijk maakte.

Vriendelijke groet
Ine


Porst workshop:
Het is een leuke lens en het was een leuke workshop! Groetjes Karina

Macro workshop 2018:
het was een heel leerrijke fotoworkshop. Bedankt Loulou.
Ludwina
Gisteren is er een nieuwe wereld voor mij open gegaan. Dank je Loulou
Natalie
Wat een toffe workshop gisteren in Kalmthout. Dikke merci Loulou! We hebben er weer van genoten, Tine en Jean-Pierre


Last minute workshop paars: heerlijk om zo te starten met mijn vakantie, leuk klein groepje. Weer even wakker geschud met wat ik kan doen met alle apparatuur.
Later thuis doorgegaan om ook de tussenringen te gebruiken, welke ik eigenlijk hiervoor amper gebruikte. Het opent weer mogelijkheden en ook weer even anders kijken.
Hartelijke groeten Ria


Hoi Loulou,

Wat een fantastische dag hebben we afgelopen vrijdag gehad!
En wat heb je weer met je enthousiasme en inspiratie mij veel geleerd
zoals goed focussen en telkens weer verschillende standpunten cq instellingen uitproberen.
Dank Loulou voor deze bijzondere en gezellige dag, wie weet kom ik
volgend
jaar hier weer terug voor deze workshop...
Jet Verstegen

Dag Loulou,
Nogmaals bedankt voor een heel boeiende en leerrijke workshop. Heel verfrissend vond ik jou insteek dat een foto geen loutere registratie is, maar een beeld dat de fotograaf maakt rekening houdend met de technische eigenschappen van zijn apparaat. Het creatieve kreeg in jouw workshop evenveel plaats als de technische kennis. Op een korte tijd slaag je erin om zowel de techniek als de creatieve benadering van een foto duidelijk over te brengen.
Met vriendelijke groet,
Christel Nijs

Het was weer leuk en leerzaam!
Tot een volgende workshop!
Groetjes Sarah

Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad, echt lekker out-of-the-box-denken! Echt heel gaaf! Je gaat ineens denken in mogelijkheden, hoe je zoiets kan toepassen. En natuurlijk wil ik ooit een keer zo'n gave bos en klaproos maken :-)

Gelijk maar een stukje feedback:
Je legt het echt heel duidelijk uit, speelt in op de groep en vertelt geen onnodige zaken.
Mooie locatie om te fotograferen en een hele prettige omgeving om de theorie te geven. (alles was prima verzorgd qua koffie/lunch enz.)
Het is zo leuk om te merken dat jij je enthousiasme over dit soort fotografie over weet te brengen.
Wat me ook opviel, is dat je alle cursisten goed weet te begeleiden, hen de individuele tips en ter plekke al feedback geeft! Gaaf!!! (Dat is niet iedereen gegeven/niet elke cursusleider doet dat, jij hebt dat in de vingers! Complimenten!)
Ontzettend bedankt voor de hele gezellige en leerzame dag!
Aline van Weert

Hallo Loulou,
Bedankt voor de leuke workshop.
Weer wat bijgeleerd, weer toffe mensen leren kennen, weer mooie foto's kunnen maken,
en weer blij en tevreden thuis gekomen, meer moet dat niet zijn.

Lieve groetjes
en tot een volgende keer,
Martine Lauwers

Ik wil je bedanken voor de inspirerende workshop. Ik heb er erg van genoten. Wat voor mij verhelderend was, was jouw eigen manier van insteek, hoe jij de dingen benadert. Het is een soort conceptuele visie die aansluit bij die van mij. Ik zeg altijd dat ik een creatieve fotograaf ben, meer dan een technische. Hoewel ik me realiseer dat als je verder wilt komen techniek zeer zeker iets toevoegt, en dat heb ik afgelopen zondag gemerkt. Ik ga zeker proberen om met jouw insteek verder te gaan fotograferen. Wat voor mij ook van belang is dat ik denk dat deze manier een positieve invloed heeft ook op mijn schilderen. Zondag bracht me al op allerlei idee├źn. Dus wie weet wat er de komende tijd staat te gebeuren.......!
Bedankt voor al je inzet en succes met je werk. Wie weet, tot ziens in de toekomst.

Hartelijke groeten,
Gerdien Fokkema

Dag Loulou,je passie, je heldere en gestructureerde uitleg van de theorie en persoonlijke uitleg in de praktijk
waren een genot om mee te maken. Dank je.
Groetjes en tot een volgende workshop,
Anja Kamps

Beste Loulou, Een geweldige dag, fantastisch les gekregen en nog eens mooi weer met schitterende wolkenpartijen. Ik ben heel blij. Dank je wel. En wat een royale ontvangst, lunch etc. Ook namens mijn zoon Gert-jan. Hartelijke groet, Joke Koo

Ik heb net de workshop Macro-fotografie bij Loulou gevolgd. Zeer veel geleerd, zowel tijdens het theorie als het praktijkgedeelte. Ik ga nu vol enthousiasme zelf aan de slag!. Er is heel veel ruimte voor persoonlijke ondersteuning en dat maakt deze workshop voor zowel de beginnende als ervaren fotografen erg leerzaam.
Hagar

Ik heb er inmiddels twee gevolgd, landschapsfotografie en dieren(wild) fotografie. Beide waren voor mij een succes, gezellig en leerzaam. Mede door de kleinschaligheid en persoonlijke aandacht is een workshop erg leerzaam. Het prachtige Kootwijkerzand voor de landschappen, en Het Aardhuis voor de dierenfotografie.wat wil een fotograaf nog meer???
Toen Loulou aankondigde om ook fotoreizen te gaan organiseren aarzelde ik geen moment en heb ik direct geboekt. Ik kan al niet wachten, SuzanneHallo Loulou, wil je bij deze nogmaals bedanken voor de geweldige dag! De duidelijke uitleg en het enthousiasme van jou als fotograaf stimuleren me enorm om door te gaan met deze fantastische hobby! Alles was tot in de puntjes verzorgd en zelfs het weer zat mee! Succes met de fotografie en de workshops. Tot ziens!
Jannie van der Ham

Ik was op zoek naar een fotocursus met een goede mix tussen theorie en praktijk en dat biedt de tweedaagse workshop van Photomoments zeker! Goede uitleg van de basistheorie van fotografie wordt afgewisseld met praktijk op de Veluwe, natuurlijk de perfecte plek voor een cursus landschap- en natuurfotografie. Divers en voor ieder wat wils, landschap of macro. Ook erg prettig is het feit dat het programma erg flexibel is, de indeling kan ter plekke naar de weers-omstandigheden worden aangepast en als de groep vroeg uit de veren wil voor een mooie zonsopgang dan is dat ook geen probleem. De persoonlijke aandacht was erg goed. Voor mij is zeker een aantal zaken duidelijk geworden en heb ik vertrouwen dat het niveau van mijn foto's hoger zal worden. Veel oefenen en de site in de gaten houden voor een vervolg opleiding dus!
Ronald Leenstra

Hoewel ik duidelijk het minst ervaren was van de groep, was geen vraag raar... da's fijn om te merken. Zowel qua techniek als compositie, is er veel van Loulou te leren. Leerzaam, ongedwongen sfeer, een aanrader en de moeite waard om nog eens te doen.
Nog een persoonlijke noot dan... fotografie blijft in ontwikkeling. Wat ik zo leuk vind is dat Loulou dat weet te prikkelen en stimuleren. Daarom lijken de workshops mij ook zeker inspirerend voor de gevorderde fotograaf. Marian

Fotoworkshop kootwijk 15/16 mei 2009.

Eigenlijk is fotograferen al heel een hobby van me, maar heb nog nooit een cursus gevolgd. Gewoonweg omdat ik niet van cursussen hou.
Na deze 2 dagen moet ik eigenlijk toegeven dat ik het veel eerder had moeten doen. Hierdoor heb ik veel meer lol gekregen in het "gebruiken" van mijn
digitale spiegelreflex camera. De combinatie van een informele sfeer, de kennis van Loulou en veel gezelligheid ( wat niet ten koste van de kwaliteit van de cursus ging!) heb ik 2 fijne leerzame dagen gehad. Ik ga zeker nog vaker op avontuur met Loulou, want er valt nog veel meer te leren en genieten.

N.B. De workshop was perfect georganiseerd voor een klein prijsje.

Sylvia van Rhee

Workshop landschapsfotografie juni 2010

Begin juni heb ik bij Loulou een workshop gevolgd. Het groepje was niet groot en daardoor kregen wij alle aandacht en was er voldoende tijd en ruimte om op onze vragen in te gaan. Hoewel landschapsfotografie op het programma stond, bleek dat wij, de deelnemers, eigenlijk meer belangstelling hadden voor wildfotografie i.v.m. geplande reizen. Dit was voor Loulou geen probleem en het programma werd onmiddellijk aangepast. De ochtend stond in het teken van theorie en die was zeer verhelderend. Vooraf hadden wij een handige handleiding toegestuurd gekregen, die ik nu nog steeds af en toe oppak om iets terug te kijken. Na een heerlijke lunch hebben wij het geleerde geoefend bij het Aardhuis (damherten en wilde zwijnen met jongen).

Ik vond de workshop zeer geslaagd, leerzaam en het is absoluut een aanrader voor iedereen die graag fotografeert en er iets meer van wil maken.
Carla

Workshop herfstfotografie november 2010

Hoewel ik van de juni-workshop al veel had geleerd, leek het mij leuk en nuttig om nog een workshop bij Loulou te volgen. Het ochtendprogramma, theorie, was voor mij meer een opfriscursus, maar absoluut zinvol. De techniek blijft vaak lastig, vooral omdat vaak eerder door je zoeker kijkt, dan naar je instellingen. En tijdens de cursus leer je dat je een goede foto niet kunt maken zonder een stukje automatisme m.b.t. instellingen, maar dat ook de compositie belangrijk is. Belangrijkste is wel dat is geleerd heb goed na te denken over wat je wilt laten zien en hoe je een foto spannend en interessant kunt maken voor de kijker. De middag is gebruikt om al het geleerde in de praktijk te brengen bij Kasteel Staverden, een prachtige locatie.

Het was opnieuw een leuke workshop met een leuke groep en een bevlogen fotograaf.
Carla

Ik vind het erg plezierig om met anderen mijn hobby te kunnen delen en als dat kan in een leerzame en gezellige setting is het natuurlijk top. En het bleek echt mogelijk, tijdens de workshop van Loulou. Helder en duidelijk komen handmatige instelling van de camera, presentatie van een foto en vele andere zaken aan bod.
Loulou is een erg enthousiaste en inspirerende fotograaf, geen zee gaat haar te hoog, zo lijkt het, en geen sneeuw is haar te koud.
Jolande, maart 2010